- Kook de pasta gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Zomerse pastataart
- Verwarm de oven voor op 200 ºC.
- Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn.
- Snijd de champignons in vieren.
- Verhit een scheutje olie in een pan en fruit de ui en knoflook. Voeg de champignons toe en bak circa 5 minuten mee. Voeg de tomatenpuree toe en bak circa 2 minuten. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
- Roer de pasta en de pesto door de groente.
- Meng in een kom de eieren met de kookroom. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
- Verdeel de pasta en de groente over een met olie ingevette ovenschaal. Schenk het eiermengsel erop.
- Houd 8 roomkaasbolletjes met kruiden apart voor de appetizers. Verdeel de rest van de bolletjes over de ovenschotel.
- Strooi de geraspte kaas over de ovenschotel, schuif in de oven en bak de pastataart in circa 20 minuten gaar.
- Rijg een blaadje basilicum, cherrytomaat, olijf en een roomkaasbolletjes aan satéprikkers. Reken op 2 prikkers per persoon.
- Verdeel de zomerse pastataart over borden. Serveer met de appetizers.
0 reacties