De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

zoetzure groenten

Chef-kok Hans van Wolde maakt zoetzure groenten. Deze groenten zijn ideaal voor het dippen in de kaasfondue. Met die combinatie heb je gegarandeerd een geslaagde avond!

Zoetzure groenten

Een recept van

Hans van Wolde

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Bereiding

Snijd de bloemkool, pompoen, radijswortel en witte radijs in kleine blokjes en vul daar de weckpot mee. Meng voor het zoet-zuur de azijn, suiker, water en laurierblaadjes in een pannetje en verwarm dit totdat de suiker is opgelost. Giet het vervolgens in de weckpot over de groenten en zorg dat alle groenten onder het vocht staan. Sluit de weckpot en laat dit bij voorkeur een of twee dagen staan om in te trekken.

Serveren

Zet de hele weckpot op tafel bij de kaasfondue. Leg er satéprikkers bij, zodat iedereen groenten kan prikken en in de kaasfondue kan dopen. De witlofblaadjes en radijsjes worden er los bij geserveerd.

Krijg jij al uitslag bij de gedachte aan het kerstdiner, maar wil je wel graag indruk maken met nieuwe gerechten? Kijk dan naar de X-Masterclasses met Hans van Wolde, waarin de bekende sterrenchef van restaurant Beluga Loves You jou helpt op weg naar een culinair onbezorgde kerst. 

Tijdens speciale masterclasses geeft Hans handige tips & tricks zodat je thuis op hoog niveau, maar toegankelijke wijze aan de slag kan. Hierbij staan technieken & bereidingen zoals pocheren, konfijten en fileren centraal, waarmee je alle kanten op kan. Vanuit deze basis laat Hans zien dat je hiermee de perfecte basis hebt voor een gerecht en eigenlijk alle kanten op kan. Vervolgens kun je hiermee zelf aan de slag op weg naar een stressvrij kerstdiner! 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker