De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

zoete amandelsoep met frambozen

Rooster de amandelen en het amandelschaafsel los van elkaar in een droge koekenpan. Hou het amandeslschaafsel apart. Maal de hele amandelen fijn in een keukenmachine. Halveer het vanillestokje in de lengte en schraap het merg eruit.

25 min kooktijd
Zoete amandelsoep met frambozen

Een recept van

Bianca Janssen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Rooster de amandelen en het amandelschaafsel los van elkaar in een droge koekenpan. Hou het amandeslschaafsel apart. Maal de hele amandelen fijn in een keukenmachine. Halveer het vanillestokje in de lengte en schraap het merg eruit. Breng het merg en het uitgeschraapte stokje met de suiker en de melk aan de kook. Zeef de massa en roer het door de eidooiers. Voeg de gemalen amandelen toe, schenk terug in de pan en breng de soep aan de kook. Haal de pan van het vuur en koel de soep op ijswater. Schenk de soep in borden en garneer met frambozen en het amandelschaafsel.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker