De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Zoete amandelsoep met frambozen

Rooster de amandelen en het amandelschaafsel los van elkaar in een droge koekenpan. Hou het amandeslschaafsel apart. Maal de hele amandelen fijn in een keukenmachine. Halveer het vanillestokje in de lengte en schraap het merg eruit.

25 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Zoete amandelsoep met frambozen

Bereidingswijze

Rooster de amandelen en het amandelschaafsel los van elkaar in een droge koekenpan. Hou het amandeslschaafsel apart. Maal de hele amandelen fijn in een keukenmachine. Halveer het vanillestokje in de lengte en schraap het merg eruit. Breng het merg en het uitgeschraapte stokje met de suiker en de melk aan de kook. Zeef de massa en roer het door de eidooiers. Voeg de gemalen amandelen toe, schenk terug in de pan en breng de soep aan de kook. Haal de pan van het vuur en koel de soep op ijswater. Schenk de soep in borden en garneer met frambozen en het amandelschaafsel.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.