De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Zalmrollade gevuld met noten

Zalmrollade gevuld met noten.

45 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Zalmrollade gevuld met noten

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor 180 °C.
  • Rasp de Parmezaanse kaas.
  • Doe de cashewnoten, kruiden, parmezaan, olie en peper en zout in de keukenmachine en maal tot een pasta. Proef of het op smaak is. Misschien wil jij net iets meer pit of oregano.
  • Snijd de zalm aan de binnenkant, waar dus niet de vel heeft gezeten, op een derde in. Zoals je op de onderstaande foto ziet. Doe dit bij alle stukken zalm.
  • Draai de zalm om en besmeer het aan de grijze kant in met de cashewtapenade.
  • Rol de zalm als een rollade op. Leg met de opening naar beneden en strijk nog wat tapenade op de bovenkant.
  • Bak circa 20 minuten in de oven.

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.