Bereiden
Verwarm de oven voor op 150 °C.
Zalm met sinaasappel
- Controleer de zalm op graatjes.
- Vet een ovenschaal in met olie
- Schil de sinaasappels en snijd elke sinaasappel in 8 plakken.
- Leg 8 plakken sinaasappel in de ovenschaal. Leg de stukjes zalm op twee plakken sinaasappel, breng de zalm op smaak met zout en peper en leg er nog twee plakjes sinaasappel op.
- Bak de zalm in de oven in circa 10 minuten gaar.
Groentepasta
- Kook de pasta gaar volgens de bereidingswijze van de verpakking.
- Verwijder de draden van de peultjes.
- Snijd de broccoli in kleine roosjes.
- Kook de peultjes en de broccoli de laatste 3 minuten met de pasta mee. Voeg de doperwten de laatste minuut van de kooktijd toe.
- Pluk en hak de dille fijn.
- Giet de groente en de pasta af.
- Roer de roomkaas en dille door de warme pasta en breng op smaak met zout en peper.
0 reacties