De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Zacht-pittige aardappelsalade met graskaas

Deze zacht-pittige aardappelsalade maakte Hugo met Klaverland graskaas.

30 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Zacht-pittige aardappelsalade met graskaas

Bereidingswijze

Zet de ongeschilde krieltjes op in een pan koud water. Voeg zout toe en laat 15 minuten koken. Pers 1 citroen uit en voeg hier 2 eetlepels grove mosterd, 3 eetlepels mayonaise en 1 eetlepel gedroogde of verse dragon aan toe. Roer goed en breng op smaak met peper en zout.

Schaaf de radijsjes of snijd ze in hele dunne plakjes. Doe ze in een bakje met ijswater, zodat ze lekker knapperig blijven. Snijd de ongeschilde appel in dunne plakjes en voeg toe aan de dressing, meng goed door. Snijd de bosui in dunne ringetjes en voeg ook toe aan de dressing.

Snijd de graskaas in blokjes. Giet de aardappels af en laat een beetje afkoelen, ze mogen lauwwarm worden toegevoegd aan de salade. Doe de radijs en aardappels ook bij de dressing en meng alles voorzichtig door.

Rooster in de tussentijd de geschaafde amandelen tot ze mooi bruin en knapperig zijn. Garneer de salade met de amandelen, peterselie, citroensap, peper en zout.

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.