Boen de aardappels schoon en kook ze circa 15 minuten in water met zout. Laat de aardappels afkoelen. Rasp de aardappels met een grove rasp en breng op smaak met zout en peper. Snijd het vlees in reepjes en bestrooi het vlees met zout en peper. Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Pel en snipper de ui. Verhit de olie in de koekenpan en bak het vlees, ui en champignons goudbruin. Blus af met witte wijn. Voeg de jus en room toe en laat op laag vuur inkoken. Snijd de bieslook fijn. Verhit de boter in een koekenpan en voeg de aardappelrasp toe en druk goed aan. Bak de rösti op middelhoog vuur om en om goudbruin.
Tip: Om de rösti te keren laat je hem uit de pan op een bord of deksel glijden en keer hem vervolgens terug in de pan.
Breng de saus op smaak met zout en peper en bestrooi met bieslook. Serveer de rösti bij de Züricher geschnetzeltes.
Dit recept komt uit de aflevering over St Moritz van het programma The Taste of Life Travel.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
züricher geschnetzeltes met rösti
Een heerlijk gerecht uit Zwitserland!
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Bereidingswijze
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Programma The Taste of Life Travel
In The Taste of Life Travel maakt Rudolph van Veen culinaire ontdekkingsreizen. Rudolph neemt je mee naar prachtige plekken over de hele wereld, zoals Florence, New York, Malta, Stockholm en ons eigen Nederland. Op zijn reizen laat hij zich inspireren door lokale gebruiken en culinaire geheimen en creëert hij eigen variaties op deze wereldgerechten, zodat jij ze kunt bereiden in je eigen keuken.
Laat weten wat je van dit recept vindt
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
0 reacties