De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

worteltaart

Verwarm de oven voor op 190 °C. Schil en rasp de wortels. Smelt de boter. Klop de eieren en suiker luchtig en meng de olie, zelfrijzend bakmeel, kokos, rozijnen, walnoten, boter en wortel erdoor.

45 MIN
Worteltaart

Een recept van

Bianca Janssen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 190 °C. Schil en rasp de wortels. Smelt de boter. Klop de eieren en suiker luchtig en meng de olie, zelfrijzend bakmeel, kokos, rozijnen, walnoten, boter en wortel erdoor. Schenk het beslag in een springvorm en bak de taart in circa 25 minuten goudbruin en gaar. Laat de taart afkoelen en haal hem uit de vorm. Smelt de boter. Roer sinaasappelsap, poedersuiker en boter door elkaar en bestrijk de taart ermee.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker