• Haal de biefstuk 10 minuten voor gebruik uit de koelkast.
Woksaus
- Pel en snijd de knoflook fijn.
- Meng in een pan de knoflook, sojasaus, azijn en de honing. Breng aan de kook en kook circa 5 minuten. Voeg indien nodig een scheutje water toe
- Roer in een kommetje de maïzena aan met een scheutje water. Roer door de saus en kook nog 5 minuten door.
Wok voor onderweg
- Kook de noedels volgens de bereidingswijze op de verpakking.
- Snijd de bosuitjes in ringetjes.
- Verwijder de steeltjes van de shiitakes en snijd de shiitakes in repen.
- Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika’s in blokjes.
- Verwijder de harde draden van de bleekselderij en snijd de bleekselderij in halve maantjes.
- Snijd de biefstuk in repen.
- Verhit een scheutje olie in de wok en roerbak de biefstuk circa 2 minuten. Leg op een bord.
- Voeg de bosuitjes, shiitake, paprika’s en bleekselderij toe en roerbak circa 4 minuten.
- Verwarm een pan en rooster de cashewnoten in circa 3 minuten goudbruin.
- Voeg de taugé en toe en roerbak nog circa 1 minuut.
- Roer de noedels, biefstuk en de woksaus door het wokgerecht en verdeel over borden. Garneer met de cashewnoten.
0 reacties