• Haal de biefstuk 10 minuten voor gebruik uit de koelkast.
Woksaus
- Pel en snijd de knoflook fijn.
 - Meng in een pan de knoflook, sojasaus, azijn en de honing. Breng aan de kook en kook circa 5 minuten. Voeg indien nodig een scheutje water toe
 - Roer in een kommetje de maïzena aan met een scheutje water. Roer door de saus en kook nog 5 minuten door.
 
Wok voor onderweg
- Kook de noedels volgens de bereidingswijze op de verpakking.
 - Snijd de bosuitjes in ringetjes.
 - Verwijder de steeltjes van de shiitakes en snijd de shiitakes in repen.
 - Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika’s in blokjes.
 - Verwijder de harde draden van de bleekselderij en snijd de bleekselderij in halve maantjes.
 - Snijd de biefstuk in repen.
 - Verhit een scheutje olie in de wok en roerbak de biefstuk circa 2 minuten. Leg op een bord.
 - Voeg de bosuitjes, shiitake, paprika’s en bleekselderij toe en roerbak circa 4 minuten.
 - Verwarm een pan en rooster de cashewnoten in circa 3 minuten goudbruin.
 - Voeg de taugé en toe en roerbak nog circa 1 minuut.
 - Roer de noedels, biefstuk en de woksaus door het wokgerecht en verdeel over borden. Garneer met de cashewnoten.
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
0 reacties