Rijst
- Kook de rijst gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Witte koolcurry met zalm
- Pel en snijd de knoflook fijn.
- Snijd de witte kool in kwarten, verwijder de kern en snijd de kool zo fijn mogelijk.
- Verhit een scheutje olie in een hapjespan en fruit de knoflook, rode currypasta en de kurkuma circa 2 minuten. Voeg de wittekool toe en bak circa 4 minuten mee. Voeg de tomatenblokjes, water, het groentebouillonblokje en de mangochutney toe. Breng aan de kook. Kook het geheel circa 4 minuten.
- Snijd de bosuitjes in ringetjes.
- Snijd de zalmfilet in grove blokjes. Voeg de zalm en de bosuitjes toe en gaar in circa 2 minuten.
- Snijd de koriander fijn.
Serveren
- Verdeel de rijst over borden. Verdeel de witte koolcurry over de rijst en strooi de koriander over de curry.
Meld je aan en praat mee