Brownie
Verwarm de oven voor op 185 ºC. Smelt de chocolade en boter au bain-marie. Roer regelmatig en haal de kom van het water. Klop met een handmixer de eieren met de suiker los. Spatel de bloem erdoorheen en voeg de gesmolten chocolade toe. Vet de ovenschaal in. Schenk het chocolademengsel in de ovenschaal en bak circa 25 minuten in de oven. Controleer de gaarheid met een prikker. Als de prikker er droog uit komt is de brownie gaar.
Saus
Pers de limoenen uit. Breng het rood fruit met limoensap aan de kook. Zet het vuur laag en voeg de suiker toe. Roer goed door met een houten lepel tot het fruit uit elkaar valt. Zet het vuur uit. Serveer de saus over de brownies.
Snelle sorbet
Maal de bevroren frambozen met de poedersuiker fijn. Voeg eventueel water toe om de massa smeuïg te maken. Serveer direct.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
witte brownies met snelle sorbet (argentinië)
Verras je gasten met deze heerlijke witte chocolade brownies met snelle frambozensorbet uit Argentinië!
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Bereidingswijze
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Programma Grenzeloos Koken
Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, Estée, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.
Laat weten wat je van dit recept vindt
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
0 reacties