Brownie
Verwarm de oven voor op 185 ºC. Smelt de chocolade en boter au bain-marie. Roer regelmatig en haal de kom van het water. Klop met een handmixer de eieren met de suiker los. Spatel de bloem erdoorheen en voeg de gesmolten chocolade toe. Vet de ovenschaal in. Schenk het chocolademengsel in de ovenschaal en bak circa 25 minuten in de oven. Controleer de gaarheid met een prikker. Als de prikker er droog uit komt is de brownie gaar.
Saus
Pers de limoenen uit. Breng het rood fruit met limoensap aan de kook. Zet het vuur laag en voeg de suiker toe. Roer goed door met een houten lepel tot het fruit uit elkaar valt. Zet het vuur uit. Serveer de saus over de brownies.
Snelle sorbet
Maal de bevroren frambozen met de poedersuiker fijn. Voeg eventueel water toe om de massa smeuïg te maken. Serveer direct.
Verras je gasten met deze heerlijke witte chocolade brownies met snelle frambozensorbet uit Argentinië!
0 reacties