De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

witlofsalade 2.0: met radijs, little gem en ansjovis-parmezaandressing

Witlofsalade in een heel nieuw jasje: met rauwe witlof, radijs, little gem en ansjovis-Parmezaandressing.

Witlofsalade met radijs, little gem en ansjovis-Parmezaandressing

Een recept van

"Deze rauwe witlofsalade is heel eenvoudig te maken. De ansjovis-Parmezaandressing zorgt voor een ware umamibom."

Bereidingswijze

Rauwe witlofsalade

  1. Hak de knoflook en ansjovisfilets fijn. Rasp de Parmezaan en meng met de knoflook, ansjovis, citroensap, azijn en olijfolie. Proef en breng op smaak met zwarte peper. Zet apart. 

  2. Haal de radijsjes los van de blaadjes en spoel schoon. Snij in dunne plakjes. Haal de blaadjes van de little gem en witlof los (gooi lelijke blaadjes weg) en spoel indien nodig af onder de kraan. 

  3. Hak de little gem in grove stukken en meng met de radijs. Breng op smaak met de dressing en serveer direct.

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker