PLUS

Ingredienten

4
Personen

  • 1 teen knoflook
  • 4 ansjovisfilet
  • 30 g Parmezaanse kaas
  • 1 el citroensap
  • 1 el rode-wijnazijn
  • 6 el olijfolie
  • 0,5 bosje radijs
  • 1 kropje little gem
  • 2 witlofstronken

Bereidingswijze

Totale tijd: 15 minuten

Hak de knoflook en ansjovisfilets fijn. Rasp de Parmezaan en meng met de knoflook, ansjovis, citroensap, azijn en olijfolie. Proef en breng op smaak met zwarte peper. Zet apart. Haal de radijsjes los van de blaadjes en spoel schoon. Snij in dunne plakjes. Haal de blaadjes van de little gem en witlof los (gooi lelijke blaadjes weg) en spoel indien nodig af onder de kraan. Hak in grove stukken en meng met de radijs. Breng op smaak met de dressing en serveer gelijk.

Geef je waardering

34
Witlofsalade met radijs, little gem en ansjovis-Parmezaandressing