De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

witlofsalade 2.0: met radijs, little gem en ansjovis-parmezaandressing

Witlofsalade in een heel nieuw jasje: met radijs, little gem en ansjovis-Parmezaandressing.

Witlofsalade met radijs, little gem en ansjovis-Parmezaandressing

Een recept van

Bereidingswijze

Hak de knoflook en ansjovisfilets fijn. Rasp de Parmezaan en meng met de knoflook, ansjovis, citroensap, azijn en olijfolie. Proef en breng op smaak met zwarte peper. Zet apart. Haal de radijsjes los van de blaadjes en spoel schoon. Snij in dunne plakjes. Haal de blaadjes van de little gem en witlof los (gooi lelijke blaadjes weg) en spoel indien nodig af onder de kraan. Hak in grove stukken en meng met de radijs. Breng op smaak met de dressing en serveer gelijk.

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker