- Verwarm de oven voor op 180 °C.
Aardappelsalade
- Breng een pan met water en een beetje zout aan de kook en kook de krieltjes in circa 15 minuten gaar. Giet af en stoom droog.
- Halveer de paprika in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in blokjes.
- Snijd de bosui in ringetjes.
- Halveer de sinaasappel. Meng in een kom het sap van de sinaasappel met de olijfolie. Breng op smaak met een beetje zout en peper.
- Rooster de cashewnoten en roer er een eetlepel honing door.
- Meng de krieltjes, bosui, paprika, veldsla en de cashewnoten door de dressing.
Witlof uit de oven
- Breng een pan met water en een beetje zout aan de kook.
- Snijd de kontjes van de witlof en verwijder de kern. Kook de witlof in circa 4 minuten beetgaar.
- Schenk de cuisine light in een pan, breng aan de kook en voeg de geraspte kaas toe. Breng op smaak met peper.
- Rol de witlof in de ham. Verdeel de witlof over de ovenschaal en schenk de kaassaus erover. Bak de ovenschotel in de oven in circa 10 minuten goudbruin.
0 reacties