- Verwarm de oven voor op 200°C.
- breng 2 pannen met water en zout aan de kook voor de aardappels en de broccoli.
Aardappels:
- Schil de aardappels en snijd ze in blokjes
- Kook de aardappels gaar in circa 10 minuten.
- Giet ze af en laat ze uitwasemen.
Ovenschotel:
- Verhit olie in een koekenpan.
- Snijd de witlof in de lengte in vieren en bak de witlof circa 5 minuten op laag vuur.
- Snijd de broccoli in roosjes. Schil de steel van de broccoli en snijd deze in blokjes van circa 1 centimeter bij 1 centimeter.
- Kook de broccoli in circa 2 minuten beetgaar.
- Prak de aardappels met een vork.
- Giet de broccoli af.
- Schep de witlof, aardappels en de broccoli in een ovenschaal.
- Strooi er geraspte kaas en paneermeel over.
- Bak de ovenschotel in de oven in circa 15 minuten goudbruin.
Biefstuk:
- Bestrijk de biefstukken met olie en bestrooi ze met zout en peper.
- Bak de biefstukken in een hete pan 4 tot 6 minuten om en om. Voeg voor het omdraaien een klontje boter toe.
0 reacties