De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

waterkerssoep

Pluk de blaadjes waterkers van de takjes en bewaar ze gescheiden. Schil en snijd de aardappels in stukjes. Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook. Verhit olie in een pan en fruit de ui en de knoflook. Voeg de aardappels en de steeltjes van de waterkers toe.

25 min kooktijd
Waterkerssoep

Een recept van

Bianca Janssen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Pluk de blaadjes waterkers van de takjes en bewaar ze gescheiden. Schil en snijd de aardappels in stukjes. Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook. Verhit olie in een pan en fruit de ui en de knoflook. Voeg de aardappels en de steeltjes van de waterkers toe. Blus af met de bouillon en laat koken tot de aardappels gaar zijn. Voeg de waterkersblaadjes toe en pureer de soep. Breng op smaak met zout en peper, verdeel over borden en schep er een lepel crème fraiche in.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker