- Verwarm de oven voor op 200 ºC.
Vluggort koken
- Breng de vluggort in een pan met water en zout aan de kook. Zorg ervoor dat de vluggort één vingerkootje onder water staat.
- Kook de vluggort op laag vuur in circa 20 minuten met deksel op de pan gaar.
Gegrilde groente
- Halveer de paprika’s, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika’s in grove stukken.
- Snijd de uiteindes van de aubergine en courgette. Snijd de aubergine en courgettes in grove stukken.
- Meng de groente op een bakplaat met olie, zout en peper en bak circa 15 minuten in de oven.
Worteltaartsalade
- Meng voor de dressing in een grote saladekom, het sap van 1 citroen, een flinke scheut olijfolie, zout, peper en de 5-spice kruiden.
- Schil en rasp de winterwortels.
- Snijd de venkel doormidden, verwijder de kern en rasp de venkel.
- Schil de avocado en verwijder de pit. Snijd de appel en de avocado in grove stukken en meng ze met de groente door de dressing.
- Voeg de rozijnen en de rucola toe. • Rooster de walnoten in een droge koekenpan en meng ze door de salade.
0 reacties