De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Vloeibaar paasmandje

120 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Vloeibaar paasmandje

Bereidingswijze

Vruchtijsblokjes
Leg in elk vakje van de ijsblokjestray een framboos, vul de tray voor de helft met bronwater en vries in circa 1 uur in. Vul als het water is bevroren de tray aan met bronwater en vries dit nogmaals circa 1 uur in.

Chocoladesaus
Breng de slagroom in een pannetje aan de kook. Hak de chocolade in kleine stukjes en leg in een glazen kom. Voeg hier de warme slagroom aan toe en blijf roeren tot de chocolade opgelost is.

Vloeibaar paasmandje
Mix de diepvriesframbozen, ijsblokjes, afgekoelde koffie, melk en de chocoladesaus circa 45 seconden in de blender. Verdeel de paaseitjes en de vruchtijsblokjes over de glazen. Schenk hier het gemixte drankje op en steek in elk glas een kaneelstokje.

Tip
Als je het vloeibare paasmandje ook voor kinderen maakt, vervang dan de sterke koffie door halfvolle chocolademelk.

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.