- Kook de gnocchi gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking en laat ze goed uitlekken.
Viva Italia vispakketjes
- Verwarm de oven voor op 200 ºC.
- Scheur 4 stukken aluminiumfolie van circa 25 centimeter lang af.
- Halveer de venkel in de lengte, verwijder de kern en snijd de venkel in dunne repen.
- Pluk en hak de peterselie en de dille fijn.
- Ris en hak de tijm fijn.
- Verdeel de venkel en de visfilets over de folie, besprenkel met een scheutje wijn en strooi de kruiden erover. Vouw de folie goed dicht zodat je vispakketjes krijgt.
- Schuif de pakketjes in de oven en laat circa 15 minuten garen.
Lauwwarme gnocchi-tomatensalade
- Snijd de tomaten in blokjes.
- Verhit een scheut olie om in te bakken in een pan en bak de gnocchi en tomaten circa 4 minuten.
- Zet het vuur uit, roer een scheutje balsamicoazijn en de olijfolie extra vierge erdoor en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
Serveren
- Verdeel de lauwwarme gnocchi-tomatensalade over borden en serveer het vispakketje ernaast.
0 reacties