Viva Italia vispakketjes

3
Makkelijk
Viva Italia vispakketjes

Bereidingswijze

30 minuten totale tijd
  • Kook de gnocchi gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking en laat ze goed uitlekken.

Viva Italia vispakketjes

  • Verwarm de oven voor op 200 ºC.
  • Scheur 4 stukken aluminiumfolie van circa 25 centimeter lang af.
  • Halveer de venkel in de lengte, verwijder de kern en snijd de venkel in dunne repen.
  • Pluk en hak de peterselie en de dille fijn.
  • Ris en hak de tijm fijn.
  • Verdeel de venkel en de visfilets over de folie, besprenkel met een scheutje wijn en strooi de kruiden erover. Vouw de folie goed dicht zodat je vispakketjes krijgt.
  • Schuif de pakketjes in de oven en laat circa 15 minuten garen.

Lauwwarme gnocchi-tomatensalade

  • Snijd de tomaten in blokjes.
  • Verhit een scheut olie om in te bakken in een pan en bak de gnocchi en tomaten circa 4 minuten.
  • Zet het vuur uit, roer een scheutje balsamicoazijn en de olijfolie extra vierge erdoor en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. 

Serveren

  • Verdeel de lauwwarme gnocchi-tomatensalade over borden en serveer het vispakketje ernaast.

Ingredienten

4
Personen

Viva Italia vispakketjes

  • 2 venkelknollen
  • 0.5 bos bladpeterselie
  • 0.5 bos dille
  • 0.5 bos tijm
  • 4 tongscharfilets
  • 100 ml witte wijn

Lauwwarme gnocchi-tomatensalade

  • 500 g gnocchi di patate
  • 4 vleestomaten
  • olijfolie om in te bakken
  • olijfolie extra vierge
  • balsamicoazijn

Extra nodig

  • aluminiumfolie
Viva Italia vispakketjes
Geef je waardering
3