De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Vistaco's met ingemaakte radijs en avocado

Deze heerlijke maaltijd barst van de verschillende smaken: kruidige vis, frisse radijs en romige avocado.

Direct naar recept
Vistaco's

Bereidingswijze

Bereiding 

Snijd de radijs in dunne plakjes. Breng in een steelpan 100 ml water met witte wijnazijn, suiker, de radijs en een blaadje laurier aan de kook. Voeg een beetje zout toe. Zet het vuur uit en laat de radijs circa 10 minuten marineren tot de radijs roze kleurt.

Meng in een kom de komijn, cayennepeper, paprikapoeder en en beetje zout. Smeer de vis in met zonnebloemolie en bedek rondom met het kruidenmengsel. Snijd indien nodig de vis in 4 porties. Bak de vis in de grillpan in circa 4 minuten. Keer de vis halverwege om. Haal de vis uit de pan en houd warm op een bord onder aluminiumfolie.

Maak de avocado schoon en snijd het vruchtvlees in plakken. Snijd de lente-ui in schuine ringetjes.

Verwarm de wraps kort in de hete grillpan en houd warm onder een theedoek.

Serveren

Vul de taco’s aan tafel met vis, avocado en plakjes radijs. Garneer met zure room en lente-ui.

Wil jij je gezin gevarieerd, lekker en gezond te eten geven? Weet jij soms ook niet meer wat je nu weer klaar moet maken voor het avondeten? Wil jij ook binnen een half uurtje een smakelijk gerecht op tafel hebben staan? Houd je niet van dure en ingewikkelde ingrediënten? Of kan je wel wat kooktips gebruiken?

Kijk dan naar De Makkelijke Maaltijd waarin 24Kitchen-chefs Hugo, Miljuschka, Roberta, Danny en Estée je helpen met heerlijke recepten voor de doordeweekse maaltijd. Altijd gezond, snel en lekker! 

Kan je niet wachten tot de volgende uitzending? Doe dan hier meteen inspiratie op voor meer makkelijke recepten

 

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.