De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Vissersgeluk

Pel en snipper de ui. Pel en hak de knoflook. Was en halveer de krieltjes. Schil en snijd de wortel in blokjes. Verhit olie in een pan en fruit de ui en de knoflook. Voeg de krieltjes en wortel toe en bak circa 3 minuten mee. Snijd de bloemkool in roosjes.

30 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Vissersgeluk

Bereidingswijze

Vissersgeluk

Pel en snipper de ui. Pel en hak de knoflook.

Was en halveer de krieltjes. Schil en snijd de wortel in blokjes.

Verhit olie in een pan en fruit de ui en de knoflook. Voeg de krieltjes en wortel toe en bak circa 3 minuten mee.

Snijd de bloemkool in roosjes.

Halveer de venkel, verwijder de kern en snijd de venkel in reepjes.

Voeg de bloemkool en venkel toe aan de pan en bak circa 3 minuten mee.

Schenk de wijn en het water erbij. Voeg het bouillonblokje toe, roer goed door en breng aan de kook.

Roer de maïzena aan met een scheutje water. Voeg het maïzenapapje al roerende toe en kook circa 3 minuten door.

Snijd de zalm en kabeljauw in grove stukken en voeg ze samen met de fruits de mer mix toe aan de pan.

Halveer de cherrytomaatjes en kook ze circa 5 minuten mee met de vis.

Snijd de bieslook fijn en roer de bieslook door het vissersgeluk. Breng op smaak met zout en peper.

 

Bladerdeeg visjes

Verwarm de oven voor op 190 °C.

Prik het bladerdeeg in met een vork en snijd er visjes uit. Leg de visjes op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze in de oven in circa 20 minuten goudbruin en gaar.


 

Wil jij je gezin gevarieerd, lekker en gezond te eten geven? Weet jij soms ook niet meer wat je nu weer klaar moet maken voor het avondeten? Wil jij ook binnen een half uurtje een smakelijk gerecht op tafel hebben staan? Houd je niet van dure en ingewikkelde ingrediënten? Of kan je wel wat kooktips gebruiken?

Kijk dan naar De Makkelijke Maaltijd waarin 24Kitchen-chefs Hugo, Miljuschka, Roberta, Danny en Estée je helpen met heerlijke recepten voor de doordeweekse maaltijd. Altijd gezond, snel en lekker! 

Kan je niet wachten tot de volgende uitzending? Doe dan hier meteen inspiratie op voor meer makkelijke recepten

 

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.