Verwarm de oven voor op 220 °C.
Aardappels:
Snijd de aardappels in dikke parten.
Zet ze op onder water en kook ze circa 5 minuten.
Dep ze droog met keukenpapier en schep ze in een ovenschotel
Schud ze om en breng op smaak met zout, peper en 2 theelepels paprikapoeder.
Schud ze daarna om met de olijfolie.
Schuif de ovenschotel op het rooster in de oven en bak ze in circa 15 minuten krokant.
Schud ze tussentijds een paar keer om.
Voorbereiden:
Was de citroen en droog hem.
Rasp de schil op een fijne rasp.
Snijd de vrucht in plakjes.
Pluk de blaadjes van de van de basilicum en tijm en hak fijn.
Maken van de pakketjes:
Knip 4 stukken bakpapier van 40 bij 40 cm
Wrijf de visfilets stevig in met zout, versgemalen zwarte peper, paprikapoeder en geraspte citroenschil.
Verdeel de plakken citroen over de visfilets en leg hier een takje rozemarijn op.
Snijd de bleekselderij in stukjes van 1 centimeter.
Halveer de kerstomaten.
Meng de groente met de fijngehakte kruiden en verdeel ze over de visfilets.
Druppel over elk 1 eetlepel olijfolie.
Sluit de pakketjes: en knoop met touwtje dicht.
Leg de pakketjes op de bakplaat, schuif deze in de oven en laat de vis met groentes in circa 10 minuten gaar worden.
0 reacties