De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Visbouillon

40 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Visbouillon

Bereidingswijze

  • Doe alle ingrediënten in de pan. Breng het aan de kook.
  • Schuim het bruine bubbellaagje eraf.
  • Laat 25 minuten zachtjes doorkoken.
  • Zeef in een kaasdoek of theedoek.
  • Gooi de groente weg. Haal het vlees uit de koppen. Vooral de wangetjes!
  • Voilà, u heeft bouillon om soep mee te maken.

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.