De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

vis jambalaya

30 min (voor)bereidingstijd
Vis Jambalaya

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

  • Pel en snipper de ui grof. Pel en snijd de knoflook fijn.
  • Verwijder de harde draden van de bleekselderij en snijd de bleekselderij in halve maantjes.
  • Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika’s in blokjes.
  • Snijd de tomaten in blokjes.
  • Verhit een scheutje olie in een pan en fruit de ui, knoflook en de cajunkruiden circa 3 minuten.
  • Voeg de bleekselderij, de paprika’s en tomaten toe en bak circa 4 minuten.
  • Schenk het water erbij, voeg het bouillonblokje, rijst en de gezeefde tomaten toe en laat, met deksel op de pan, circa 15 minuten koken.
  • Snijd de kabeljauw in blokjes, voeg toe aan de pan en kook in circa 5 minuten gaar.
  • Pluk en hak de peterselie fijn.
  • Roer aan het einde de rijst en de peterselie door het gerecht. Breng op smaak met een beetje zout en peper.

 

Wil jij je gezin gevarieerd, lekker en gezond te eten geven? Weet jij soms ook niet meer wat je nu weer klaar moet maken voor het avondeten? Wil jij ook binnen een half uurtje een smakelijk gerecht op tafel hebben staan? Houd je niet van dure en ingewikkelde ingrediënten? Of kan je wel wat kooktips gebruiken?

Kijk dan naar De Makkelijke Maaltijd waarin 24Kitchen-chefs Hugo, Miljuschka, Roberta, Danny en Estée je helpen met heerlijke recepten voor de doordeweekse maaltijd. Altijd gezond, snel en lekker! 

Kan je niet wachten tot de volgende uitzending? Doe dan hier meteen inspiratie op voor meer makkelijke recepten

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker