De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Vis in zoutkorst

50 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Vis in zoutkorst

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 200 °C.
  • Snijd de citroen in plakjes. Vul de zeebaars met kruiden, citroen en breng op smaak met zout en peper.
  • Meng het zout met de eiwitten.
  • Verpak de vis in het zout in een ovenschaal.
  • Zet 35 minuten in de oven.
  • Sla de korst stuk met een hamer. Maak de vis schoon.

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.