Bestrooi de visfilets met zout en veel versgemalen zwarte peper. Spoel de druivenbladeren af en dep ze droog. Snijd de visfilets in gelijke stukken en omwikkel ze met druivenblad.
Breng een pan met water en zout aan de kook. Snijd de bloemkool in roosjes en kook ze in 3 minuten beetgaar. Giet de bloemkoolroosjes af en spoel ze koud in water. Verhit een flinke laag olie in een wok en frituur de bloemkoolroosjes goudbruin. Laat ze uitlekken op keukenpapier.
Verhit een scheut olie in een koekenpan en bak de vis circa 2 minuten om en om.
Roer de tahina los met koud water tot een vloeibare saus en breng op smaak met zout. Verdeel de vis en de bloemkool over borden en schenk de tahinasaus over de bloemkool.
Bestrooi de visfilets met zout en veel versgemalen zwarte peper. Spoel de druivenbladeren af en dep ze droog. Snijd de visfilets in gelijke stukken en omwikkel ze met druivenblad.
Breng een pan met water en zout aan de kook.
0 reacties