De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

venkelsalade met bloedsinaasappel en roquefort

Verwijder de korstjes van het brood en snijd het brood in blokjes. Verhit olie in een pan en bak het brood goudbruin en krokant. Laat de croutons uitlekken op keukenpapier. Snijd de venkel fijn. Schil de sinaasappels en snijd de partjes uit de sinaasappel.

20 min kooktijd
Venkelsalade met bloedsinaasappel en roquefort

Een recept van

Bianca Janssen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Verwijder de korstjes van het brood en snijd het brood in blokjes. Verhit olie in een pan en bak het brood goudbruin en krokant. Laat de croutons uitlekken op keukenpapier. Snijd de venkel fijn. Schil de sinaasappels en snijd de partjes uit de sinaasappel. Knijp het sap uit de overgebleven sinaasappels en vang het op in een schaaltje. Meng in een kom het sinaasappelsap met 100 ml olijfolie en roer de venkel en sinaasappel erdoor. Snijd de bieslook fijn, meng door de salade en breng op smaak met zout en peper. Snijd de roquefort in blokjes. Verdeel de salade over borden en strooi de roquefort en croutons erover.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker