De groentecurry:
Pel en snipper de ui.
Pel en hak de knoflook fijn.
Snijd de bloemkool in roosjes.
Maak de sperzieboontjes schoon, verwijder de topjes en halveer ze.
Verwarm een wokpan met een scheutje olie.
Fruit hierin de curry pasta met de ui en knoflook.
Voeg de bloemkool toe en de sperzieboontjes.
Snijd de paprika door de helft, verwijder de zaadlijst, snijd in stukjes en voeg toe aan de curry.
Voeg de kokosmelk toe en laat de curry circa 15 minuten zachtjes koken.
De mangocompote:
Schil de mango en snijd het vruchtvlees van de pit.
Snijd de puntjes van de peper en rol door je handen tot alle zaadjes eruit gevallen zijn.
Snijd de peper fijn.
Voeg alle ingrediënten van de compote samen in een pan en breng aan de kook.
Laat inkoken in circa 6 minuten
Maak de curry af:
Was de courgette, snijd door midden en snijd in blokjes.
Voeg de courgette de laatste 5 minuten toe.
Laat de witte bonen uitlekken en voeg toe aan de wok. Laat kort meekoken.
Garneer na het opscheppen van de curry met cashewnoten
0 reacties