Stap 1:
Verwarm de oven voor op 150°C boven en onderwarmte.
Stap 2:
Hak de chocolade in stukjes. Meng in een kom het amandelmeel, cacaopoeder, olie en de ahornsiroop tot een deeg. Meng de stukjes chocolade door het deeg.
Stap 3:
Verdeel dit deeg met een kleine ijsknijper of een eetlepel in 15 hoopjes en leg deze op een bakplaat met bakpapier. Druk het deeg een beetje plat met je hand of een vork.
Stap 4:
Bak de koekjes circa 30 minuten in de oven en laat ze daarna helemaal afkoelen.
Kijk iedere werkdag om 15:00 naar Rudolph's Bakery.
1 reactie
Als Diabetes patient (type 2) zijn dit de recepten die voor mij (en vele anderen interresant zijn. Is het niet mogelijk om eens een uitzending aan koolhydraat beperkte recepten te wijden en dan denk ik o.a. bv zelf pasta maken met een koolhydraat beperkt deeg, of snacks waarin weinig koolhydraten zitten.
Dank voor je enthausiaste uitzendingen