Deze vegan chocoladekoekjes hebben maar 5 ingrediënten en zijn daarom hartstikke makkelijk om te maken. Worden we blij van.

Rudolph van Veen

Ingredienten

15
Personen

  • 60 g pure chocolade (70% cacao)
  • 280 g amandelmeel
  • 15 g cacaopoeder
  • 50 ml olijfolie
  • 50 ml ahornsiroop

Extra nodig

  • kleine ijsknijper

Bereidingswijze

Totale tijd: 50 minuten

Stap 1:
Verwarm de oven voor op 150°C boven en onderwarmte.

Stap 2:
Hak de chocolade in stukjes. Meng in een kom het amandelmeel, cacaopoeder, olie en de ahornsiroop tot een deeg. Meng de stukjes chocolade door het deeg.

Stap 3:
Verdeel dit deeg met een kleine ijsknijper of een eetlepel in 15 hoopjes en leg deze op een bakplaat met bakpapier. Druk het deeg een beetje plat met je hand of een vork.

Stap 4:
Bak de koekjes circa 30 minuten in de oven en laat ze daarna helemaal afkoelen.

Kijk iedere werkdag om 15:00 naar  Rudolph's Bakery.

Geef je waardering

193
Vegan Chocoladekoekjes
Vegan Chocoladekoekjes