Verwarm de oven op 175 ºC.
Rooster de cashewnoten in de oven goudbruin.
Maak de kokosnoot open, vang het vocht op en haal de kokos eruit.
Zeef het kokoswater en breng samen met de melk aan de kook.
Rasp de kokos in een kom en schenk de melk erover. Laat circa 10 minuten wellen.
Vet de vorm in met boter.
Leg een natte theedoek in een zeef en schenk de kokosmelk erdoor. Knijp de melk uit de kokos en gooi de kokos weg.
Maal de specerijen tot poeder.
Los de palmsuiker op in een scheutje water en kluts de eieren.
Voeg het suikerwater, de eieren en de specerijen toe aan de kokosmelk. Schenk in de vorm en verdeel de cashewnoten erover.
Bak de kokoscrème, au bain-marie, circa 1 uur en 15 minuten in de oven.
Bestuif met poedersuiker.
Verwarm de oven op 175 ºC. Rooster de cashewnoten in de oven goudbruin. Maak de kokosnoot open, vang het vocht op en haal de kokos eruit. Zeef het kokoswater en breng samen met de melk aan de kook. Rasp de kokos in een kom en schenk de melk erover. Laat circa 10 minuten wellen.
0 reacties