Varkenshaas met le petite doruveal en vijgen

0
Gemiddeld

Bereidingswijze

30 minuten totale tijd

Kook de linguine volgens de gebruiksaanwijzing.
Snijd de kaas in stukjes. Breng in een pan de karnemelk aan de kook maar laat niet koken. Zet het vuur uit en los de kaas op in de karnemelk. Mix de saus luchtig met de staafmixer. Snijd de vijgen in reepjes en ze door de saus.
Verwarm de grill voor.
Bestrooi de varkenshaasjes met zout en peper en grill ze gaar.
Snijd de varkenshaasjes in medaillons.
Snijd de broccoli in roosjes en kook ze in circa 5 minuten gaar in kokend water met zout.
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Rooster de tomaatjes circa 5 minuten de oven.
Verdeel de pasta over borden. Leg de broccoli en het vlees erop en schep de saus erover. Garneer met de tomaatjes en rucola.

Ingredienten

4
Personen

Varkenshaas met le petite doruveal en vijgen

  • 350 g linguine
  • 125 g le petite doruvael
  • 100 ml karnemelk
  • 100 g gedroogde vijgen
  • 2 Varkenshaasjes
  • zout
  • versgemalen peper
  • 1 broccoli
  • 200 g cherrytomaatjes
  • 50 g rucola
Geef je waardering
0