Turkse pizza’s met lamsworstjes voorbereiden
- Verwarm de oven voor op 180 ºC.
- Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak de lamsworstjes rondom in circa 10 minuten gaar. Snijd de worstjes in stukjes.
- Verdeel de plakken kaas over de bloemtortilla’s. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en bak de bloemtortilla’s in de oven in circa 8 minuten goudbruin en krokant.
- Snijd de ui in halve ringen.
- Snijd de ijsbergsla in gelijke fijne stukjes.
- Schil en snijd de wortel in dunne reepjes.
- Snijd de tomaten in blokjes.
Knoflooksaus
- Pel en snijd de knoflook fijn.
- Snijd de bieslook fijn.
- Meng in een kommetje de knoflook, bieslook en de Turkse yoghurt.
Turkse pizza’s met lamsworstjes
- Verdeel de ijsbergsla, uien, wortel, tomaten, lamsworstjes, knoflooksaus en de harissa over de bloemtortilla’s.
0 reacties