De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

tunbrodsrulle

25 MIN
Tunbrodsrulle

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Schil de aardappels en kook ze in ruim water met zout in circa 20 minuten gaar. Stamp de aardappels, voeg de melk toe en breng op smaak met zout en peper. Snijd de dille. Meng de garnalen met crème fraîche, mayonaise en dille. Verwarm de grillplaat of pan en gril de worsten. Was de frisée en kropsla. Verwarm de wraps in een pan of magnetron circa 1 minuut. Beleg de wraps met aardappelpuree, worst, garnalensalade en sla. Rol ze op. Serveer de wraps met mosterd en tomatenketchup.

Dit recept komt uit de aflevering over Stockholm van het programma The Taste of Life Travel.

In The Taste of Life Travel maakt Rudolph van Veen culinaire ontdekkingsreizen. Rudolph neemt je mee naar prachtige plekken over de hele wereld, zoals Florence, New York, Malta, Stockholm en ons eigen Nederland. Op zijn reizen laat hij zich inspireren door lokale gebruiken en culinaire geheimen en creëert hij eigen variaties op deze wereldgerechten, zodat jij ze kunt bereiden in je eigen keuken. 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker