Breng een pan met water aan de kook. Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn. Ris en hak de tijm fijn. Verwijde de kroontjes van de tomaten en snijd een kruisje in de onderkant van de tomaten. Dompel de tomaten circa 10 seconden in het water en spoel ze koud. Ontvel de tomaten, snijd ze in vieren en verwijder de zaadjes. Snijd de tomaten, aubergine, courgette en paprika in blokjes. Verhit olie in een pan en fruit de ui. Voeg de paprika, courgette en aubergine toe en bak circa 5 minuten mee. Roer de knoflook en de tomaten erdoor en warm goed door. Breng op smaak met zout en peper.
Breng een pan met water aan de kook. Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn. Ris en hak de tijm fijn. Verwijde de kroontjes van de tomaten en snijd een kruisje in de onderkant van de tomaten. Dompel de tomaten circa 10 seconden in het water en spoel ze koud.
0 reacties