De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

tosti hawaii

Deze tosti Hawaii met ham, kaas en ananas is perfect voor een heerlijke lunch. Snel, makkelijk en onwijs lekker! Perry deelt zijn versie van een heerlijke tosti Hawaii. 

120 min voorbereidingstijd
10 min kooktijd
Tosti hawaii GP

Een recept van

Perry de Man

Perry De Man

Deze tosti Hawaii met ham, kaas en ananas is perfect voor een heerlijke lunch. Snel, makkelijk en onwijs lekker! Perry deelt zijn versie van een heerlijke tosti Hawaii. 

Bereidingswijze

Casinobrood 

Stap 1: 
Doe alle ingrediënten voor het deeg in de kom van de mixer. Meng met de deeghaken tot een deeg. Maak een bol en dek af met een vochtige theedoek. Laat dit 1 uur rijzen op kamertemperatuur. 

Stap 2: 
Verwarm de oven voor op 200 °C. 

Stap 3: 
Vet de bakvorm in en stort het deeg in de vorm. Laat nog een keer rijzen voor circa 15 minuten. Bak het brood in circa 20 minuten gaar en goudbruin. Laat afkoelen. 

Tomatensalsa 

Snijd de tomaten in stukken en de rode peper in ringen. Voeg alle ingrediënten voor de pittige tomatensalsa in een steelpan en kook dit tot een saus in circa 10 tot 15 minuten.  

Tosti Hawaii 

Stap 1: 
Snijd het brood in dikke plakken. Schil de ananas en snijd in ringen. Verwijder de kern met de appelboor. 

Stap 2: 
Verhit een grillpan en gril de ananas plakken tot er strepen ontstaan.  

Stap 3: 
Beleg de plakken casinobrood met de plakken ananas, beenham en kaas. 

Stap 4: 
Verhit een ruime koekenpan. Smeer de buitenkanten van het brood in met de mayonaise en leg in de pan. Bak op laag vuur tot beide kanten goudbruin zijn gebakken. 

Stap 5: 
Serveer de tosti met de pittige tomatensaus. 
 

ONTDEK HIER ALLE ANDERE RECEPTEN UIT GUILTY PLEASURES

In dit programma biechten bekende Nederlanders waaronder Dan Karaty, Sergio Vyent en Shirma Rouse hun geheime eetgewoontes op aan 24Kitchen-chef Perry de Man en bereiden ze samen een culinaire versie van hun favoriete gerecht. 

 

guilty pleasures

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker