De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

toscaanse pastasalade

Een supersnelle en makkelijke maaltijdsalade met cherrytomaten, rucola, mini-mozzarella en walnoten. Maak dit recept van 24Kitchen-chef Rudolph.

15 min kooktijd
Toscaanse maaltijdsalade

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

"Maaltijdsalades zijn zo lekker in de zomer. Vooral pastasalades zijn voor mij een grote favoriet. Deze Toscaanse variant is supermakkelijk om te maken. Ik vind het zelf lekker om de mozzarella te vervangen voor gorgonzola voor wat extra pit."

Bereidingswijze

Stappenplan

  1. Kook de pasta gaar volgens de gebruiksaanwijzing. Giet de pasta door een zeef en spoel koud.

  2. Meng in een kom de honing, mosterd, olijfolie en sap van de citroen en breng op smaak met zout en peper.

  3. Schil en snijd de peer in vieren. Verwijder het klokhuis en snijd de peer in repen. Halveer de cherrytomaten. Verwijder de buitenste bladeren van de kropsla en pluk de sla.

  4. Meng de kropsla met de dressing, rucola, pasta, cherrytomaten en de peer. Laat de mozzarella uitlekken en verdeel samen met de walnoten over de salade.

Wil jij je gezin gevarieerd, lekker en gezond te eten geven? Weet jij soms ook niet meer wat je nu weer klaar moet maken voor het avondeten? Wil jij ook binnen een half uurtje een smakelijk gerecht op tafel hebben staan? Houd je niet van dure en ingewikkelde ingrediënten? Of kan je wel wat kooktips gebruiken?

Kijk dan naar De Makkelijke Maaltijd waarin 24Kitchen-chefs Hugo, Miljuschka, Roberta, Danny en Estée je helpen met heerlijke recepten voor de doordeweekse maaltijd. Altijd gezond, snel en lekker! 

Kan je niet wachten tot de volgende uitzending? Doe dan hier meteen inspiratie op voor meer makkelijke recepten

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker