De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

tonijnomelet uit de oven

Laat je verrassen door dit heerlijke gerecht van tonijnomelet uit de oven!

30 min kooktijd
Tonijnomelet uit de oven

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Tonijnomelet

Verwarm de oven voor op 180 ºC. Pel en snipper de ui. Halveer de paprika in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in blokjes.Giet de tonijn af en druk het vocht eruit. Vet een ovenschaal in met olie. Meng de ui, paprika en tonijn in de ovenschaal. Snijd de korstjes van de boterhammen en snijd de boterhammen in blokjes. Meng in een kom de melk, het brood, de geraspte kaas en de eieren. Breng op smaak met een beetje zout en peper. Giet het mengsel over de ui, paprika en tonijn in de ovenschaal. Bak de omelet in de oven in circa 20 minuten goudbruin en gaar.

Bonensalade

Breng een pan met water en een beetje zout aan de kook. Verwijder de uiteindes van de sperziebonen en halveer de sperziebonen. Kook de sperziebonen in circa 5 minuten beetgaar en giet ze af. Halveer de cherrytomaten.Snijd de ansjovis fijn.Giet de cannelinibonen af en spoel schoon.Halveer de citroen. Meng in een grote kom de sperziebonen, cherrytomaten, ansjovis, sla, cannelinibonen en het sap van 1 citroen. Breng de salade op smaak met peper.

Wil jij je gezin gevarieerd, lekker en gezond te eten geven? Weet jij soms ook niet meer wat je nu weer klaar moet maken voor het avondeten? Wil jij ook binnen een half uurtje een smakelijk gerecht op tafel hebben staan? Houd je niet van dure en ingewikkelde ingrediënten? Of kan je wel wat kooktips gebruiken?

Kijk dan naar De Makkelijke Maaltijd waarin 24Kitchen-chefs Hugo, Miljuschka, Roberta, Danny en Estée je helpen met heerlijke recepten voor de doordeweekse maaltijd. Altijd gezond, snel en lekker! 

Kan je niet wachten tot de volgende uitzending? Doe dan hier meteen inspiratie op voor meer makkelijke recepten

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker