Geroosterd groentepalet
- Verwarm de oven voor op 220 ºC.
- Snijd de bovenkant van de paprika’s en verwijder de zaadlijsten. Snijd de paprika’s in ringen.
- Snijd de courgette en de tomaten in dunne plakken.
- Leg de paprika’s, courgette en de tomaten in rijen op een met bakpapier beklede bakplaat.
- Ris de rozemarijn en snijd de naaldjes fijn. Strooi de rozemarijn over de groente, besprenkel met olijfolie en bestrooi met een beetje zout en peper.
- Strooi de Parmezaanse kaas erover en bak de groente in de oven in circa 25 minuten goudbruin en gaar.
Tomatenbrood
- Snijd de ciabatta in plakken.
- Leg de plakken op het ovenrooster en bak de plakken in de oven in circa 8 minuten goudbruin en krokant.
- Pel de knoflook en wrijf de knoflook over het brood.
- Halveer de tomaten.
- Besprenkel het brood met een scheutje olie en wrijf het brood royaal in met de tomaten. Beleg het brood met de plakjes parmaham.
Serveren
- Verdeel de geroosterde groente over borden. Serveer met het tomatenbrood.
0 reacties