De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Tomaat crevettes

Breng een pan met water aan de kook. Dompel de tomaten 10 seconden onder en laat ze afkoelen in ijswater. Ontvel de tomaten, snijd ze in dunne plakken en leg ze in een cirkel op de borden. Bestrooi met zout en peper. Pel en snijd de ui in halve ringen.

15 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Tomaat crevettes

Bereidingswijze

Breng een pan met water aan de kook. Dompel de tomaten 10 seconden onder en laat ze afkoelen in ijswater. Ontvel de tomaten, snijd ze in dunne plakken en leg ze in een cirkel op de borden. Bestrooi met zout en peper. Pel en snijd de ui in halve ringen. Verdeel de ui over de tomaat en leg in het midden blaadjes little gem. Schil de appel en snijd hem in blokjes. Hak de peterselie. Meng de appel, peterselie, garnalen en crème fraiche en breng op smaak met zout en peper. Verdeel de garnalensalade over de little gem en garneer met partjes citroen.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.