De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

tomaat crevettes

Breng een pan met water aan de kook. Dompel de tomaten 10 seconden onder en laat ze afkoelen in ijswater. Ontvel de tomaten, snijd ze in dunne plakken en leg ze in een cirkel op de borden. Bestrooi met zout en peper. Pel en snijd de ui in halve ringen.

15 MIN
Tomaat crevettes

Een recept van

Miljuschka Witzenhausen

Bak met Miljuschka

Bereidingswijze

Breng een pan met water aan de kook. Dompel de tomaten 10 seconden onder en laat ze afkoelen in ijswater. Ontvel de tomaten, snijd ze in dunne plakken en leg ze in een cirkel op de borden. Bestrooi met zout en peper. Pel en snijd de ui in halve ringen. Verdeel de ui over de tomaat en leg in het midden blaadjes little gem. Schil de appel en snijd hem in blokjes. Hak de peterselie. Meng de appel, peterselie, garnalen en crème fraiche en breng op smaak met zout en peper. Verdeel de garnalensalade over de little gem en garneer met partjes citroen.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker