Verwarm de oven voor op 200 ºC. Schil de peren en ze in plakjes. Meng de mosterd en mayonaise. Rooster de boterhammen en bestrijk ze met de mosterdmayonaise. Beleg met plakjes peer en plakken kaas. Zet ze circa 5 minuten in de oven tot de kaas gesmolten is.
Dit recept komt uit de aflevering over St Moritz van het programma The Taste of Life Travel.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
toast st. moritz
Heerlijke eenvoudige toast met kaas, peer en mosterdmayonaise!
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Bereidingswijze
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Programma The Taste of Life Travel
In The Taste of Life Travel maakt Rudolph van Veen culinaire ontdekkingsreizen. Rudolph neemt je mee naar prachtige plekken over de hele wereld, zoals Florence, New York, Malta, Stockholm en ons eigen Nederland. Op zijn reizen laat hij zich inspireren door lokale gebruiken en culinaire geheimen en creëert hij eigen variaties op deze wereldgerechten, zodat jij ze kunt bereiden in je eigen keuken.
Laat weten wat je van dit recept vindt
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
0 reacties