De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

toast st. moritz

Heerlijke eenvoudige toast met kaas, peer en mosterdmayonaise!

10 min kooktijd
Toast St. Moritz

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 ºC. Schil de peren en ze in plakjes. Meng de mosterd en mayonaise. Rooster de boterhammen en bestrijk ze met de mosterdmayonaise. Beleg met plakjes peer en plakken kaas. Zet ze circa 5 minuten in de oven tot de kaas gesmolten is.

Dit recept komt uit de aflevering over St Moritz van het programma The Taste of Life Travel.

In The Taste of Life Travel maakt Rudolph van Veen culinaire ontdekkingsreizen. Rudolph neemt je mee naar prachtige plekken over de hele wereld, zoals Florence, New York, Malta, Stockholm en ons eigen Nederland. Op zijn reizen laat hij zich inspireren door lokale gebruiken en culinaire geheimen en creëert hij eigen variaties op deze wereldgerechten, zodat jij ze kunt bereiden in je eigen keuken. 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker