Wel de rozijnen circa 15 minuten in de brandewijn en giet ze af. Meng boter, basterdsuiker, bloem en de rozijnen door elkaar. Bestuif het aanrecht met bloem en leg er 5 plakjes bladerdeeg op. Verdeel de vulling erover maar houd de randen vrij. Kluts het ei, bestrijk de randen met ei en leg de plakjes bladerdeeg erop. Druk de randen goed aan en steek ze uit met de ronde steker. Verwarm de oven voor op 200 ºC. Meng de suiker met het kaneelpoeder. Klop het ei los en bestrijk het bladerdeeg met ei. Bestrooi met kaneelsuiker en bak de Tielse kontekloppers in circa 20 minuten goudbruin en gaar.
tielse kontekloppers
Wel de rozijnen circa 15 minuten in de brandewijn en giet ze af. Meng boter, basterdsuiker, bloem en de rozijnen door elkaar. Bestuif het aanrecht met bloem en leg er 5 plakjes bladerdeeg op. Verdeel de vulling erover maar houd de randen vrij.
0 reacties