Thaise oesters met pikante komkommersalsa

0
Gemiddeld
Thaise oesters met pikante komkommersalsa

Bereidingswijze

10 minuten totale tijd

Pel en snipper de ui heel fijn. Snijd de rawit in kleine ringen en hak ze fijn. Pluk de koriander en snijd de blaadjes fijn. Schil de komkommer, halveer hem in de lengte en verwijder de zaadlijsten. Snijd de komkommer in kleine blokjes. Meng de komkommer met de ui, rawit, koriander, sojasaus, ketjap en poedersuiker. Steek de oesters open, maak ze los van de schelp en serveer ze met een lepeltje komkommersalsa.

Ingredienten

12
Porties

Thaise oesters met pikante komkommersalsa

  • 1 rode ui
  • 1 rawit
  • 4 takjes koriander
  • 0.5 komkommer
  • 1 el sojasaus
  • 1 el zoete ketjap
  • 1 tl poedersuiker
  • 12 oesters
Geef je waardering
0