De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

thaise oesters met pikante komkommersalsa

Pel en snipper de ui heel fijn. Snijd de rawit in kleine ringen en hak ze fijn. Pluk de koriander en snijd de blaadjes fijn. Schil de komkommer, halveer hem in de lengte en verwijder de zaadlijsten. Snijd de komkommer in kleine blokjes. Meng de komkommer met de ui, rawit, koriander, sojasaus, ketjap en poedersuiker.

10 min kooktijd
Thaise oesters met pikante komkommersalsa

Een recept van

Danny Jansen

Danny Jansen

Bereidingswijze

Pel en snipper de ui heel fijn. Snijd de rawit in kleine ringen en hak ze fijn. Pluk de koriander en snijd de blaadjes fijn. Schil de komkommer, halveer hem in de lengte en verwijder de zaadlijsten. Snijd de komkommer in kleine blokjes. Meng de komkommer met de ui, rawit, koriander, sojasaus, ketjap en poedersuiker. Steek de oesters open, maak ze los van de schelp en serveer ze met een lepeltje komkommersalsa.

Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, Estée, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker