De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

thai fondue (jim-jum)

Fonduen op z'n Thais!

70 min kooktijd
Thai fondue (Jim-Jum)

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Pel en pers de knoflook. Snijd de peper doormidden, verwijder de zaadjes en snijd in dunne reepjes. Kneus de sereh en schil en hak de gember.Verhit een scheutje olie in een pan en fruit de knoflook en gember. Voeg de rest van de ingrediënten toe en laat circa een uur op laag vuur koken.Kook de rijst. Maak de te fonduen ingrediënten schoon en snijd ze in stukjes.

Voeg na het fonduen de rijst toe in de soep, breng op smaak met chilisaus en sojasaus en serveer de fondue als soep.

Dit recept komt uit de aflevering over Bangkok van het programma The Taste of Life Travel. 

In The Taste of Life Travel maakt Rudolph van Veen culinaire ontdekkingsreizen. Rudolph neemt je mee naar prachtige plekken over de hele wereld, zoals Florence, New York, Malta, Stockholm en ons eigen Nederland. Op zijn reizen laat hij zich inspireren door lokale gebruiken en culinaire geheimen en creëert hij eigen variaties op deze wereldgerechten, zodat jij ze kunt bereiden in je eigen keuken. 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker