- Breng twee pannen met water en zout aan de kook voor de rijst en de broccoli.
De rijst koken
- Kook de rijst gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking.
De groente - Pel en snipper de ui.
- Pel en snijd de knoflook grof.
- Snijd de champignons in vieren.
- Snijd de broccoli in roosjes. Schil en snijd de steel in stukjes.
- Halveer de paprika in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in reepjes.
- Verwijder de zaadjes uit de peper en snijd de peper in ringetjes.
- Snijd de tempé in blokjes.
Wokken
- Verhit een scheut olie in een wok en bak de ui en knoflook.
- Voeg de tempé en de champignons toe.
- Voeg eventueel extra olie toe en bak circa 5 minuten.
- Kook de broccoli in circa 2 minuten beetgaar.
- Voeg de paprika, peper en broccoli toe.
- Blus af met vissaus en chilisaus en warm het gerecht goed door.
- Serveer de groente met de rijst.
0 reacties