- Verwarm de oven voor op 180 ºC.
Maïskolven
- Breng een pan water met suiker en een beetje zout aan de kook.
- Maak de maïskolven schoon en kook in circa 15 minuten gaar. Giet de maïskolven af. Voeg een klontje boter toe.
Gepofte paprikasalsa
- Pel en snipper de ui.
- Snijd de jalapeño slices fijn.
- Pluk en hak de koriander fijn.
- Snijd de gepofte paprika’s fijn.
- Meng in een kom de ui, jalapeño slices, gepofte paprika’s, de helft van de koriander, de olijfolie extra vierge en de rode wijnazijn.
Taco’s
- Verhit een scheutje olie in een koekenpan en fruit de Mexicaanse kruiden circa 1 minuut. Voeg het gehakt toe en rul in circa 8 minuten gaar.
- Verwarm de taco’s circa 5 minuten in de oven.
- Was en snijd de Romeinse sla grof.
- Verbrokkel de feta.
- Vul de taco’s met de Romeinse sla, gehakt, feta en een beetje gepofte paprikasalsa.
Serveren
- Verdeel de taco’s en de maïskolven over borden. Lepel de resterende salsa royaal over de borden.
Mexico
0 reacties