Saus
- 
        
Verwarm alle ingrediënten in een steelpan en meng kort door.
 
Maissalade
- 
        
Laat de mais uitlekken. Snijd de koriander fijn. Snijd de rode kool fijn.
 - 
        
Meng de pot saus van de Picnic Taco Pakket Salsa met de mais, koriander en rode kool.
 
Gefrituurde bloemkool
- 
        
Verwarm de frituur op 175-180 graden.
 - 
        
Snijd de bloemkool in roosjes.
 - 
        
Meng de sojamelk, bloem, zout, knoflookpoeder, chilipoeder en paprikapoeder samen tot een beslag.
 - 
        
Haal de bloemkoolroosjes eerst door het beslag en vervolgens door de panko.
 - 
        
Frituur de bloemkoolroosjes in circa 2 tot 3 minuten goudbruin.
 - 
        
Meng de gefrituurde bloemkoolroosjes door de saus.
 - 
        
Snijd de bosui en in ringen en rooster het sesamzaad in een droge pan.
 - 
        
Vul de taco’s uit het Picnic Taco Pakket Salsa met de maissalade en gefrituurde bloemkool. Garneer met de bosui en sesamzaad.
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
0 reacties