Saus
-
Verwarm alle ingrediënten in een steelpan en meng kort door.
Maissalade
-
Laat de mais uitlekken. Snijd de koriander fijn. Snijd de rode kool fijn.
-
Meng de pot saus van de Picnic Taco Pakket Salsa met de mais, koriander en rode kool.
Gefrituurde bloemkool
-
Verwarm de frituur op 175-180 graden.
-
Snijd de bloemkool in roosjes.
-
Meng de sojamelk, bloem, zout, knoflookpoeder, chilipoeder en paprikapoeder samen tot een beslag.
-
Haal de bloemkoolroosjes eerst door het beslag en vervolgens door de panko.
-
Frituur de bloemkoolroosjes in circa 2 tot 3 minuten goudbruin.
-
Meng de gefrituurde bloemkoolroosjes door de saus.
-
Snijd de bosui en in ringen en rooster het sesamzaad in een droge pan.
-
Vul de taco’s uit het Picnic Taco Pakket Salsa met de maissalade en gefrituurde bloemkool. Garneer met de bosui en sesamzaad.
0 reacties