De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

taco met mango en makreel

Verwarm de oven voor op 160 ºC. Schil en snijd de mango in stukjes. Snijd de bosuien in ringetjes. Halveer de peper, verwijder de zaadjes en snijd de peper fijn. Snijd de bieslook fijn, roer door de yoghurt en breng op smaak met zout. Pluk de makreel. Verwarm de taco's in de oven.

15 min kooktijd
Taco met mango en makreel

Een recept van

Bianca Janssen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 160 ºC. Schil en snijd de mango in stukjes. Snijd de bosuien in ringetjes. Halveer de peper, verwijder de zaadjes en snijd de peper fijn. Snijd de bieslook fijn, roer door de yoghurt en breng op smaak met zout. Pluk de makreel. Verwarm de taco's in de oven. Meng de mango, bosuien, peper en olie met elkaar en schep dit in de taco's. Verdeel er makreel en yoghurtdressing over.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker