De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

tabouleh

Pluk en snijd de peterselie en muntblaadjes fijn. Week de bulghur eventueel in een beetje water. Snijd de lente-ui en groene peper fijn en wrijf in met wat zout en peper. Pers de citroenen uit. Meng alle ingrediënten en breng de tabouleh op smaak met zout, peper, veel citroensap en olijfolie.

30 min kooktijd
Tabouleh

Een recept van

Nadia en Merijn

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Pluk en snijd de peterselie en muntblaadjes fijn. Week de bulghur eventueel in een beetje water. Snijd de lente-ui en groene peper fijn en wrijf in met wat zout en peper. Pers de citroenen uit. Meng alle ingrediënten en breng de tabouleh op smaak met zout, peper, veel citroensap en olijfolie.

Serveer direct met blaadjes romaine sla, witte kool en/of flatbread.

Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, Estée, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker