De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

stoomgegaarde kabeljauw

Kabeljauw kan je natuurlijk gewoon in de pan klaar maken. Maar het is nog veel lekkerder om je kabeljauw eens te stoomgaren, samen met met de juiste ingrediënten zorgt dat voor een hemels stukje witvis.

15 min kooktijd
Stoomgegaarde kabeljauw

Een recept van

Marvin Mumu

Miniatuur

Kabeljauw kan je natuurlijk gewoon in de pan klaar maken. Maar het is nog veel lekkerder om je kabeljauw eens te stoomgaren, samen met met de juiste ingrediënten zorgt dat voor een hemels stukje witvis.

Bereidingswijze

Leg de kabeljauw op een ruim stuk aluminiumfolie. Leg enkele schijfjes citroen op de kabeljauw en plaats rondom enkele takjes dille. Besprenkel met wat zout, peper en olijfolie naar smaak. Vouw vervolgens het folie dicht zodat het pakket goed afgesloten is. Plaats het pakketje direct op de grill en sluit indien aanwezig de kap. Controleer na 5 minuten of de vis gaar is. 

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker