De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Stokvis met avocado

30 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Stokvis met avocado

Bereidingswijze

Week de stokvis een nacht in koud water en spoel het grondig af. Verwijder het vel en de graten en verdeel de vis in stukjes. Ris de tijmblaadjes en hak ze fijn. Pel en snijd de ui in grove stukken. Ontvel de tomaten en snijd ze in stukjes. Verhit olie in een pan en fruit de ui en de tijm. Voeg de tomaten en de vis toe en warm goed door. Schil de avocado, verwijder de pit en snijd de avocado in repen. Serveer de vis met de saus op een schaal en garneer met avocado.

Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, EstĆ©e, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.

 

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.