De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

stokvis met avocado

30 min kooktijd
Stokvis met avocado

Een recept van

Andrea van Lieshout

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Week de stokvis een nacht in koud water en spoel het grondig af. Verwijder het vel en de graten en verdeel de vis in stukjes. Ris de tijmblaadjes en hak ze fijn. Pel en snijd de ui in grove stukken. Ontvel de tomaten en snijd ze in stukjes. Verhit olie in een pan en fruit de ui en de tijm. Voeg de tomaten en de vis toe en warm goed door. Schil de avocado, verwijder de pit en snijd de avocado in repen. Serveer de vis met de saus op een schaal en garneer met avocado.

Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, Estée, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker