Week de stokvis een nacht in koud water en spoel het grondig af. Verwijder het vel en de graten en verdeel de vis in stukjes. Ris de tijmblaadjes en hak ze fijn. Pel en snijd de ui in grove stukken. Ontvel de tomaten en snijd ze in stukjes. Verhit olie in een pan en fruit de ui en de tijm. Voeg de tomaten en de vis toe en warm goed door. Schil de avocado, verwijder de pit en snijd de avocado in repen. Serveer de vis met de saus op een schaal en garneer met avocado.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
stokvis met avocado
30 min kooktijd
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Bereidingswijze
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Programma Grenzeloos Koken
Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, Estée, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.
Laat weten wat je van dit recept vindt
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Reacties op het recept
Meld je aan en praat mee
Deel je ervaring of tips met ons en praat mee met andere 24kitchen fans.
0 reacties