- Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn.
- Halveer de Madame Jeanette in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de Madam Jeanette fijn.
- Verhit een scheutje olie in een pan en fruit de ui, knoflook, Madame Jeanette, garam masala en kerriepoeder circa 2 minuten.
- Schil en snijd de zoete aardappels in gelijke stukken.
- Voeg de kipbraadsticks en de zoete aardappels toe en bak circa 5 minuten mee.
- Schenk het water erbij en voeg het bouillonblokje toe. Breng aan de kook en laat circa 15 minuten op middelhoog vuur met een deksel op de pan koken.
- Snijd de paksoi in repen.
- Snijd de uiteindes van de sperziebonen en halveer de bonen. Voeg de sperziebonen en de paksoi toe aan de pan met kipbraadsticks en laat nog circa 5 minuten doorgaren.
- Roer de maïzena aan met een scheutje water en meng al roerende door de stofoe botoe. Kook circa 1 minuut door en breng op smaak met versgemalen peper.
30 min (voor)bereidingstijd
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
0 reacties