De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

stofoe botoe paksoi (gestoofde kipbraadsticks met paksoi)

30 min kooktijd
Stofoe botoe paksoi (gestoofde kipbraadsticks met paksoi)

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

  • Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn.
  • Halveer de Madame Jeanette in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de Madam Jeanette fijn.
  • Verhit een scheutje olie in een pan en fruit de ui, knoflook, Madame Jeanette, garam masala en kerriepoeder circa 2 minuten.
  • Schil en snijd de zoete aardappels in gelijke stukken.
  • Voeg de kipbraadsticks en de zoete aardappels toe en bak circa 5 minuten mee.
  • Schenk het water erbij en voeg het bouillonblokje toe. Breng aan de kook en laat circa 15 minuten op middelhoog vuur met een deksel op de pan koken.
  • Snijd de paksoi in repen.
  • Snijd de uiteindes van de sperziebonen en halveer de bonen. Voeg de sperziebonen en de paksoi toe aan de pan met kipbraadsticks en laat nog circa 5 minuten doorgaren.
  • Roer de maïzena aan met een scheutje water en meng al roerende door de stofoe botoe. Kook circa 1 minuut door en breng op smaak met versgemalen peper.

Wil jij je gezin gevarieerd, lekker en gezond te eten geven? Weet jij soms ook niet meer wat je nu weer klaar moet maken voor het avondeten? Wil jij ook binnen een half uurtje een smakelijk gerecht op tafel hebben staan? Houd je niet van dure en ingewikkelde ingrediënten? Of kan je wel wat kooktips gebruiken?

Kijk dan naar De Makkelijke Maaltijd waarin 24Kitchen-chefs Hugo, Miljuschka, Roberta, Danny en Estée je helpen met heerlijke recepten voor de doordeweekse maaltijd. Altijd gezond, snel en lekker! 

Kan je niet wachten tot de volgende uitzending? Doe dan hier meteen inspiratie op voor meer makkelijke recepten

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker